Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 2 – Episodi 14 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 14

[video_lightbox_youtube video_id=”OuZmmVtPP60″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Pasi ndërpreu të gjitha kontaktet nga familja e tij dhe departamenti i policisë, Lucifer kthehet për të ndihmuar në zgjidhjen e vrasjes së një kitaristi të ri dhe të ardhshëm Lucifer takon një grua të re dhe futet ne jetën e tij.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed