Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 2 – Episodi 4 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 4

[video_lightbox_youtube video_id=”gv5tdNGALho” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Pasi trupat e dy transplanteve të rinj L.A janë gjetur të helmuar, Chloe dhe Lucifer kërkojnë vrasësin. Maze, duke bindur Chloe për të dalë për pije, të cilën detektivi i percepton si një akt miqësie, por është në të vërtetë pjesë e një bast mes Maze dhe Luciferit, të dy bëjnë një vendim tronditës.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed