Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 6

[video_lightbox_youtube video_id=”tMz7W6ASb_Q” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Lufti i Luftës, Guilty dhe vetë-destruktiv, përplaset me Chloe gjatë një hetimi, duke e çuar atë të bashkohet me Danin. Ndërkohë, lidhjet Amenadiel me Charlotte dhe Maze marrin trixie mashtrim ose trajtim.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed