Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
1917 (2019) – Koloneli
Koloneli

1917 (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”gZjQROMAh_s” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Dy ushtarëve Të rinj Britanikë gjatë Luftës Së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të japin një mesazh thellë në territorin e armikut që do të ndalojë 1,600 vetë dhe një nga vëllezërit e ushtarëve, nga ecja drejt një kurthi vdekjeprurës.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed