Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Ad Astra (2019) – Koloneli
Koloneli

Ad Astra (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”P6AaSMfXHbA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Astronauti Roy McBride ndërmerr një mision nëpër një sistem diellor të pamundur për të zbuluar të vërtetën në lidhje me babajin e tij të humbur dhe ekspeditën e tij të rrezikshme që tani, 30 vjet më vonë, kërcënon universin.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed