Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
American Made (2017) – Koloneli
Koloneli

American Made (2017)

[video_lightbox_youtube video_id=”AEBIJRAkujM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Barry Seal, një pilot i TWA, është rekrutuar nga CIA për të siguruar zbulimin e kërcënimit në rritje të komunizmit në Amerikën Qendrore dhe së shpejti e gjen veten në krye të një prej operacioneve më të mëdha të fshehta të CIA-s në historinë e Shteteve të Bashkuara. Operacioni pjell lindjen e kartelit Medellin dhe pothuajse rrëzon Shtëpinë e Bardhë Reagan.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed