Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Arrival (2016) – Koloneli
Koloneli

Arrival (2016)

[video_lightbox_youtube video_id=”tFMo3UJ4B4g” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Profesorja e gjuhësisë Louise Banks (Amy Adams) kryeson një ekip elitë të hetuesve kur anije kozmike gjigante prekin në 12 vende të botës. Ndërsa kombet janë në prag të luftës globale, bankat dhe ekuipazhi i saj duhet të konkurrojnë kundër kohës për të gjetur një mënyrë për të komunikuar me vizitorët jashtëtokësorë. Duke shpresuar që të zbulojë misterin, ajo merr një shans që mund të kërcënojë jetën e saj dhe ndoshta të gjithë njerëzimin.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed