Koloneli

Freaks (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”iqaVJbXHD-I” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Një vajzë e guximshme zbulon një botë të re të çuditshme, kërcënuese dhe misterioze përtej imagjinates se saj pasi i largohet nga babi i saj qe kujdesej.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed