Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Interstellar (2014) – Koloneli
Koloneli

Interstellar (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”2LqzF5WauAw” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Në të ardhmen e Tokës, pluskimi global i të korrave dhe tas i dytë i pluhurit po e bëjnë planetin të pabanueshëm. Profesor Marku (Michael Caine), një fizikan i shkëlqyer i NASA-s, po punon për planet për të shpëtuar njerëzimin duke transportuar popullsinë e Tokës në një shtëpi të re nëpërmjet një vrimë të krimbit. Por së pari, Brandi duhet të dërgojë ish-pilot Cooper (Matthew McConaughey) dhe një ekip hulumtuesish përgjatë vrullit të përgjakshëm dhe nëpër galaktikë për të gjetur se cili nga tre planetet mund të jetë shtëpia e re e njerëzimit.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed