Koloneli

Midsommar (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”1Vnghdsjmd0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një çift udhëton për në Suedi për të vizituar festivalin e njohur të një qyteti të lindjes rurale në mes të verës. Ajo që fillon si një argëtim shpejt zhvendoset në një konkurs gjithnjë e më të dhunshëm dhe të çuditshëm në duart e një kulti pagan.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed