Koloneli

Siccin (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”aHeOQSB9rfY” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Öznuri është një femër e re dhe e bukur. Ajo ka pasur një dashuri platonike që fëmijë ndaj Kudretit, i cili është kushëriri i saj. Sidoqoftë, Kudreti është i martuar me Nisën dhe është shumë i lumtur. Nga xhelozia, Öznuri bën një magji të zezë për ta ndryshuar këtë, në mënyrë që ajo dhe Kudreti të jenë përgjithmonë bashkë. Megjithatë ajo nuk është e përgatitur për djallin që kjo magji çliron.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed