Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Conjuring 2 (2016) – Koloneli
Koloneli

The Conjuring 2 (2016)

[video_lightbox_youtube video_id=”cQFFnUg0u70″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës. Këshillohet të mos shikohet nën moshën 16 vjeç
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed