Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Invisible Man (2020) – Koloneli
Koloneli

The Invisible Man (2020)

[video_lightbox_youtube video_id=”WO_FJdiY9dA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Kur ish-abuzivi i Cecilia merr jetën e tij dhe i lë asaj fatin e tij, ajo dyshon se vdekja e tij ishte një mashtrim. Ndërsa një seri koincidencash kthehen vdekjeprurëse, Cecilia punon për të provuar se ajo është duke u gjuajtur nga dikush që askush nuk mund ta shohë.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed