Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Room (2019) – Koloneli
Koloneli

The Room (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”uOn2-ZxiJgI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Matt dhe Kate blejnë një shtëpi të re. Ndërsa lëvizin, ata zbulojnë një dhomë të çuditshme që u jep atyre një numër të pakufizuar dëshirash materiale. Por, që Kur Kate ka pasur dy abortime, ajo që i mungon më shumë është një fëmijë.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed