Koloneli

Titanic (1997)

[video_lightbox_youtube video_id=”2e-eXJ6HgkQ” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
“Titaniku” i James Cameron është një romancë epike, e mbushur me veprim, kundër udhëtimit të vajzave të fatit të R.M.S. Titanic; krenarinë dhe gëzimin e Linjës së Bardhë të Yllit dhe, në atë kohë, objektin më të madh lëvizës të ndërtuar ndonjëherë. Ajo ishte oxhaku më luksoz i epokës së saj – “anija e ëndrrave” – ​​e cila përfundimisht çoi mbi 1.500 njerëz për vdekjen e tyre në ujërat e ftohtë të akullit të Atlantikut të Veriut në orët e para të 15 Prillit 1912.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed