Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Tully (2018) – Koloneli
Koloneli

Tully (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”e5D3O4yCmCg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Marlo është një periferitë në New York e cila do të lindë fëmijën e saj të tretë. Burri i saj, Ron, është i dashur dhe punon shumë, por mbetet i mërzitur për kërkesat që amësia i vë gruas së tij. Kur fëmija lind, vëllai i pasur i Marlo punëson një dado të natës me emrin Tully për të ndihmuar motrën e tij të merrte ngarkesën e punës. Në fillim, duke ngurruar, Marlo shpejt mëson të vlerësojë gjithçka që bën Tully – duke formuar një lidhje speciale me shoqen e saj të re, shpëtuese.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed