Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 3

[video_lightbox_youtube video_id=”__I5ZNKIa4Y” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Vic takohet me Maggie, një medium me më shumë pyetje sesa përgjigje; Manx viziton Haverhill për të kërkuar rrugën më të shkurtër dhe gjen Bing, i cili është i etur për të ndihmuar
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed