Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 4

[video_lightbox_youtube video_id=”vz8QYF87ogk” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Vic kërkon Wraith dhe mëson se ajo duhet të besojë dhuntis se saj, dhe ata pikasin nje trup në Haverhill
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed