Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 5

[video_lightbox_youtube video_id=”vz8QYF87ogk” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Vic është vënë në pyetje nga policia dhe nuk mund të mbushë vrimat në historinë e saj; Manx paraqet planin e tij për Vic, por gjërat shkojnë keq.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed