Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 6

[video_lightbox_youtube video_id=”0glqBjvku84″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Turneu i arteve marciale vazhdon ndërkohë që përbindëshat shfaqen pa pushim nëpër qytete. Genos del dhe përballet i vetëm me përbindëshat më Qytetin C që Saitama të mos shkëputet nga turneu. Një përbindësh i ri shumë i fuqishëm del në skenë.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed