Koloneli

Aladdin (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”9kgV3-Ea7CE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Aladdin është një urchin i dashur në rrugë që takon Princeshën Jasmine, vajzën e bukur të sulltanit të Agrabah. Ndërsa viziton pallatin e saj ekzotik, Aladdin pengohet mbi një llambë vaji magjike që lëshon një xhind të fuqishëm, të zgjuar dhe më të madh se jeta. Ndërsa Aladdin dhe xhindi fillojnë të bëhen miq, ata së shpejti duhet të fillojnë një mision të rrezikshëm për të ndaluar magjistarin e lig Jafarin të rrëzojë mbretërinë e re të Jasmine.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed