Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Cast Away (2000) – Koloneli
Koloneli

Cast Away (2000)

[video_lightbox_youtube video_id=”mlyukwSk66o” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Ekzekutivi i përpiktë i ekzekutivit të FedEx, Chuck Noland (Tom Hanks) është duke shkuar në një detyrë në Malajzi kur avioni i tij u rrëzua mbi Oqeanin Paqësor gjatë një stuhie. I mbijetuari i vetëm i fluturimit, Chuck lahet në bregdet në një ishull të shkretë. Kur përpjekjet e tij për të lundruar larg dhe ndihma e kontaktit dështojnë, Chuck mëson se si të mbijetojë në ishull, ku ai mbetet për vite me radhë, i shoqëruar nga vetëm miku i tij i punuar me dorë i volejbollit, Wilson. A do të kthehet Chuck ndonjëherë në civilizim dhe të ribashkohet me të dashurit e tij?

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed