Koloneli

Finding Steve McQueen (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”KjGmfOWO9wI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Në 1972, një bandë hajdutësh të ardhur nga Youngstown, Ohio përpiqen të vidhnin 30 milion dollarë në kontribute të paligjshme dhe shantazhe para nga fondi sekret i Presidentit Richard Nixon.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed