Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sex and Lucía (2001) – Koloneli
Koloneli

Sex and Lucía (2001)

[video_lightbox_youtube video_id=”FJxK2zeWdU0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Pasi mësoi se i dashuri i saj, Lorenzo (Tristán Ulloa), një shkrimtar i talentuar, por me probleme, mund të ketë bërë vetëvrasje, Luc ,a e bukur (Paz Vega) vendos të shpëtojë në një ishull të largët Spanjoll. Kur arrin, ajo takohet me Carlos (Daniel Freire), një zhytës për skuba dhe Elena (Najwa Nimri), ish e dashura e Lorenzo-s. Ndërsa shpaloset historia e përdredhur, Lucía mëson më shumë për të kaluarën tragjike të Lorenzo, e cila mund të ketë qenë frymëzimi për romanin e tij të fundit – dhe rrënjën e depresionit të tij.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed