Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Avengers: Infinity War – Koloneli
Koloneli

Avengers: Infinity War

[video_lightbox_youtube video_id=”B65hW9YYY5A” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
______________________________________________________________________
Iron Man, Thor, Hulk dhe pjesa tjetër e Avengers bashkohen për të luftuar armikun e tyre më të fuqishëm ende – Thanos keqe. Në një mision për të mbledhur të gjitha gjashtë Infinity Stones, Thanos ka në plan të përdorë artefaktet për të shkaktuar vullnetin e tij të shtrembëruar në realitet. Fati i planetit dhe vetë ekzistenca nuk ka qenë kurrë më e pasigurt, ashtu siç ka bërë deri tani, për të gjitha ato që Avengers kanë luftuar.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed