Koloneli

The Wandering Earth(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”_lsOwtKNsAA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Dielli po vdiste, njerëzit në mbarë botën krijuan raketa gjigantë të planetit për të lëvizur Tokën jashtë orbitës së saj dhe për të lundruar Tokën në një sistem të ri yjesh. Megjithatë, udhëtimi prej 2500 vjetësh erdhi me rreziqe të papritura dhe për të shpëtuar njerëzimin, një grup të rinjsh në këtë epokë të një Toka të përhershme dolën me guxim dhe luftuan shumë për mbijetesën e të gjithëve.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed