Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Rush (2013) – Koloneli
Koloneli

Rush (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”4XA73ni9eVs” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në mesin e viteve 1970, James Hunt (Chris Hemsworth) dhe perfeksionisti austriak Niki Lauda (Daniel Brühl) kanë një rivalitet të fortë në garën e Formula 1. Automjetet që janë pak më shumë se bomba të mbushura me gaz, Hunt dhe Lauda djegin rrugën, gjithnjë duke u shtrënguar në pikën e thyer të durimit fizik dhe mendor. Ndërkohë, gratë (Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara) në jetën e tyre mund të shikojnë vetëm si të dy shoferët rrezikojnë vdekjen me çdo prehër.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed