Koloneli

Sezoni 3 – Episodi 3

>

[video_lightbox_youtube video_id=”XcnHOQ-cHa0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Me El dhe Max duke kërkuar Billy, Will do të deklarojë një ditë pa vajza. Steve dhe Dustin shkojnë në një vëzhgim, dhe Joyce dhe Hopper kthehen në Hawkins Lab.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed