Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 3 – Episodi 4 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 3 – Episodi 4

[video_lightbox_youtube video_id=”XcnHOQ-cHa0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Një kod i kuq sjell bandën përsëri së bashku për t’u përballur me një të keqe të frikshme të njohur. Karen i kërkon Nancyit të vazhdojë të gërmoj, dhe Robin gjen një hartë të dobishme.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed