Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Captain America: Civil War – Koloneli
Koloneli

Captain America: Civil War

[video_lightbox_youtube video_id=”dKrVegVI0Us” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Presioni politik rritet për të instaluar një sistem të llogaridhënies kur veprimet e Avengers çojnë në dëmtimin e kolateralit. Statusi i ri i thellë ndan pjesëtarët e ekipit. Kapiten Amerika (Chris Evans) beson se superherojët duhet të mbeten të lirë për të mbrojtur njerëzimin pa ndërhyrjen e qeverisë. Iron Man (Robert Downey Jr.) ndeshet ashpër dhe mbështet mbikëqyrjen. Ndërsa debati përshkallëzohet në një grindje të gjithanshme, Black Widow (Scarlett Johansson) dhe Hawkeye (Jeremy Renner) duhet të zgjedhin një anë.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed