Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Countdown (2019) – Koloneli
Koloneli

Countdown (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”TZsgNH17_X4&t” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Kur një infermiere shkarkon një aplikacion që pretendon të parashikojë momentin që një person do të vdesë, ajo i thotë asaj se ajo ka vetëm tre ditë për të jetuar. Me orën që troket dhe një figurë që e ndjek atë, ajo duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar jetën e saj para se koha të mbarojë.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed