Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Escape Room (2019) – Koloneli
Koloneli

Escape Room (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”6dSKUoV0SNI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Gjashtë të panjohur e gjejnë veten në një labirint dhomash misterioze dhe vdekjeprurëse. Për të mbijetuar duhet të përdorin aftësitë e tyre, që të jenë fitues edhe të çmimit prej 10 mijë dollarësh.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed