Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Hell of a Night(2019) – Koloneli
Koloneli

Hell of a Night(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”0-B8IKBRcLU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Pasi u zhvendos në një qytet të ri, një studente e re kolegjit tërhiqet në një vend për një fundjavë ngushëllimi kur ajo shpejt zbulon se ajo nuk është e vetme dhe duhet të luftojë për jetën e saj.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed