Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Incident in a Ghost Land (2018) – Koloneli
Koloneli

Incident in a Ghost Land (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”66JuZ1cb03E” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Gjashtëmbëdhjetë vjet pas një ngjarje traumatike, një nënë dhe dy vajza u bashkuan në shtëpinë ku ndodhi. Por së shpejti ribashkimi i tyre fillon të marrë një kthesë të çuditshme.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed