Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
King Lear (2018) – Koloneli
Koloneli

King Lear (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”0yZU9mdbh_0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Mbreti 80 vjeçar Lear ndan mbretërinë e tij midis vajzave të tij, Goneril, Regan dhe Cordelia, sipas dashurisë së tyre për të. Cordelia nuk pranon ta lajkatojë, kështu që ai e dëbon atë. Pasi fituan pushtetin, Goneril dhe Regan dëbuan babanë e tyre nga shtëpitë e tyre. Në të njëjtën kohë, kryeministri i Lear, Gloucester, tradhtohet nga djali i tij Edmund.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed