Koloneli

Running with the Devil (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”gvTqy7c-nhw” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Drejtori i Përgjithshëm i një agjensi Ndërkombëtar dërgon dy nga drejtuesit e tij më të mirë për të hetuar per dërgesat e kokainës qe janë duke u rrëmbyer dhe ndalesat e furnizimit.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed