Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Darkest Minds (2018) – Koloneli
Koloneli

The Darkest Minds (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”tN8o_E_f9FQ” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Kur adoleshentët zhvillojnë në mënyrë misterioze aftësi të reja të fuqishme, ata shpallen një kërcënim nga qeveria dhe ndalohen. Një nga të rinjtë më të fuqishëm, Ruby, shpëton nga kampi i saj dhe bashkohet me një grup arratisjes që po kërkojnë një strehë të sigurt. Të tradhtuar nga të rriturit në pushtet, kjo familje e re, së shpejti kupton se vrapimi nuk është i mjaftueshëm – ata duhet të përdorin fuqitë e tyre kolektive për të bërë një rezistencë dhe për të marrë përsëri të ardhmen e tyre.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed