Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Meg – Koloneli
Koloneli

The Meg

[video_lightbox_youtube video_id=”udm5jUA-2bs” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_____________________________________________________________________________
Mendohet se është zhdukur më parë, një krijesë masive sulmon ujërat e thella të detit, duke e lënë atë të paaftë dhe duke e zënë në ekuipazh në pjesën e poshtme të Paqësorit. Me kalimin e kohës, një oqeanograf vizionar rekruton Jonas Taylor për shpëtimin e shpëtimit për të shpëtuar ekuipazhin dhe detin nga një kërcënim i paimagjinueshëm – një peshkaqenë parahistorike prej 75 metra e njohur si Megalodoni.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed