Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Poison Rose(2019) – Koloneli
Koloneli

The Poison Rose(2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”P6So71lcVdI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Një hetues privat kthehet në vendlindjen e tij për të zgjidhur një mister në një spital privat. Aty, ai përballet me fantazmat e të shkuarës dhe zbulon të fshehta që ndryshojnë të ardhmen e tij dhe të shumë banorëve të qytetit.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed