Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 2

[video_lightbox_youtube video_id=”1KsyZF590NM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Jack dhe Greer deshifrojnë një paisje të re të intelit që i çon ato në Paris dhe një hap më afër Suleimanit të pakapshëm. Burri i Hanin kthehet në shtëpi me një zell të përtërirë për misionin e tij të fshehtë.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed