Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episoda 4 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 4

[video_lightbox_youtube video_id=”1KsyZF590NM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Ndërsa Jack dhe Cathy rriten më afër, jeta e dyfishtë e Jack është vënë në provë. Një shfaqje e forcës nga Sulejmani shton radhët e tij dhe e sjell atë një hap më afër sulmit të tij të ardhshëm.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed