Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episoda 5 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 5

________________________________________________________________________
Pas sulmit të tmerrshëm të kishës në Paris, Jack dhe Greer zbulojnë një strategji më të thellë pas veprimeve të Suleimanit. Hanin përballet me sfida të reja në përpjekjen e saj për liri.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed