Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episoda 6 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 6

[video_lightbox_youtube video_id=”1KsyZF590NM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Jack dhe Greer përdorin një kriminel turk për t’i ndihmuar ata të zbulojnë një objektiv me vlera të larta. Cathy heton një shpërthim të një forme virulente të Ebola që mund të tregojë diçka më te rrezikshme.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed