Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episoda 2 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 2

[video_lightbox_youtube video_id=”fVQUcaO4AvE&t” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Quesada paralajmëron Hart dhe Cohle që ato mund të zëvendësohen nga një forcë pune për krime okulte; dyshja ndjek një plumb drejt një kauzes rurale dhe një kishe të djegur; Hart gjen qetësi larg shtëpisë.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed