Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 5

[video_lightbox_youtube video_id=”fVQUcaO4AvE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Hart dhe Cohle ndajnë plaçkat e një çështjeje të zgjidhur; Papania dhe Gilbough përballen me detektivët me inteligjencën dhe shqetësuese.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed