Koloneli

Sezoni 1 – Episoda 7

[video_lightbox_youtube video_id=”fVQUcaO4AvE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Hart dhe Kole bëjnë një armëpushim për të hetuar një varg të errët zhdukjesh që lidhen me simbologjinë e vrasjes Dora Lange dhe të familjes Tuttle.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed