Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 6 – Episoda 1 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 6 – Episoda 1

[video_lightbox_youtube video_id=”Y7d0A5re7-0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Bjorn lufton me përgjegjësitë e mbretërisë dhe zbulon se nuk mund të mbështetet në nënën e tij, Lagertha; ajo ka plane të tjera. Ivar bie në duart e Kievan Rus, dhe në sundimtarin e tyre të pamëshirshëm dhe të paparashikueshëm, Princ Oleg, ai më në fund mund të ketë takuar ndeshjen e tij.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed