Koloneli

Sezoni 6 – Episoda 3

[video_lightbox_youtube video_id=”BA3v1RSssXE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Lagertha detyrohet të ndërmarrë veprime; Në Kiev, megjithëse Oleg vazhdon të jetë miqësor, Ivar është i vetëdijshëm për kërcënimin që Oleg i paraqet trashëgimisë së re të prekshme të fronit; Bjorn i është përgjigjur thirrjes dhe i ka ardhur në ndihmë një armiku të vjetër.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed